O nas

Glavni sedež družbe Autonet je v romunskem kraju Satu Mare, kjer je bilo podjetje tudi ustanovljeno. Več kot 50% našega kolektiva, organiziranega v specializirane oddelke, dela v sodobni pisarniški zgradbi. Dobro opremljene konferenčne sobe, sejne sobe in prostori za praktična usposabljanja nudijo sodobne delovne pogoje tako za osebje kakor tudi za obiskovalce.

Autonet je ena izmed najpomembnejših družb avtomobilske industrije v Romuniji. Poleg obsežnega portfelja nudimo različne storitve, koncepte in znanja skoraj 9.000 poslovnim partnerjem, tako na Madžarskem, na Slovaškem ter v Romuniji in Sloveniji. V zadnjih dveh letih smo se poleg segmenta osebnih in gospodarskih vozil posvetili tudi tovornemu programu kakor tudi upravljanju voznih parkov. Poslovne enote družbe nudijo svojim poslovnim partnerjem celovite in kakovostne storitve.

Osrednji del družbe Autonet tvori naš predani kolektiv. Imamo več kot 1.800 zaposlenih v Romuniji, na Madžarskem in na Slovaškem ter v Sloveniji, povprečna starost je 32 let. Njihove izkušnje in znanja na tem področju ter popolna predanost iskanju najboljših rešitev za probleme naših strank so prispevale k temu, da smo najboljši na svojem področju.

Zaposleni se neprestano izobražujejo in usposabljajo tako na različnih delavnicah za izboljšanje veščin kakor tudi na specializiranih tečajih, kar jim omogoča hitro in učinkovito odzivanje na potrebe strank. Naši zaposleni so zelo predani navezovanju in ohranjanju pristnih stikov s strankami. S prijaznim odnosom, ki ga gojimo do svojih partnerjev, spodbujamo obojestranski napredek.

Autonet Group Holding je eden izmed najbolj uglednih dobaviteljev v Srednji in Vzhodni Evropi znotraj avtomobilske panoge, predvsem za segment avtomobilskih popravil. Skupino sestavljajo naslednje družbe - Autonet Import Romunija, Autonet Import Madžarska, Autonet Import Slovenija (te družbe pokrivajo predvsem segment poprodaje avtomobilskih delov), Lubexpert Romunija, Lubexpert Madžarska, Lubexpert Slovaška (prodaja maziv in olj), Forsius (prodaja avtomobilskih barv), Network Systems (IT in spletne storitve, trženjska agencija), Garage Assist (prodaja opreme za avtomehanične delavnice), A 24 (pomoč cesta), Autonet Management Company (družba za upravljanje).
 
Družba je bila ustanovljena leta 1996 in strankam trenutno dobavlja blago v različne države,  in sicer iz štirih logističnih centrov in 71 regionalnih skladišč.


Poslanstvo in Vizija

Vizija

Smo eno izmed vodilnih podjetij v avtomobilski industriji pri zagotavljanju celovitih rešitev za avtomobilski trg Srednje in Vzhodne Evrope, ki jamči mobilnost, varnost v prometu in varovanje okolja ter se zavzema za visoko raven kakovosti življenja. 

Poslanstvo
Naše poslanstvo je razviti podjetje, ki temelji na znanju, strankam prijaznih storitev in kakovostnih izdelkih, v katerem si naši uspešni, strokovno usposobljeni sodelavci prizadevajo za samouresničevanje, ob zavedanju svoje velike družbene odgovornosti. Vse to temelji na zanesljivem in inovativnem kolektivu, ki zagotavlja implementacijo prihodnjih trendov avtomobilske industrije za popolne rešitve na področju popravil, vzdrževanja in delavniške opreme, ob upoštevanju potreb po mobilnosti, varnosti prometa in varovanju okolja.