Koncepti avtomehaničnih delavnic

Ena izmed najbolj zanimivih poslovnih usmeritev za Autonet je naše partnerstvo z nekaterimi največjimi mrežami avtomehaničnih storitev v Evropi, katerih cilj je, da svojim strankam nudijo raznolike storitvene koncepte. 
 
Autonet je v proces vključen od začetka do konca, ponuja celovit paket storitvenih konceptov, ki vsebuje vse od tehnične pomoči in usposabljanja do centraliziranega oglaševanja in trženjske podpore.
 
Za naše stranke, ki sodelujejo z Autonetom to pomeni nove poslovne perspektive, višjo raven storitev in kvalifikacij, in ne nazadnje povečanje števila strank kot tudi večji donos. Vsi trije storitveni koncepti, ki jih ponujamo svojim partnerjem, imajo svoje posebnosti in pokrivajo določen tržni segment.
 
Najsi so naše partnerske delavnice specializirane za ponudbo široke palete storitev za vozila srednjega cenovnega razreda, ali za kakovostne storitve za avtomobile višjega cenovnega razreda, Autonet želi zagotoviti ustrezen storitveni koncept. Zato je Autonet idealen partner za tiste delavnice, ki želijo izboljšati raven zmogljivosti v svojih podjetjih.